مورینگا و کنترل دیابت

مورینگا و دیابت

آیا می دانید مورینگا و دیابت چه ارتباطی با هم دارند؟ آیا مورینگا برای کنترل دیابت مناسب است؟ آیا شما تا کنون مورینگا را امتحان کرده اید؟

اگر از قند خون مزمن یا دیابت نوع ۲ رنج می برید ، وقت آن است که با این غذای فوق العاده آشنا شوید. تحقیقات نشان می دهد که مورینگا به خوبی از ادعای سنتی خود مبنی بر کنترل قند خون دفاع می کند.

دیابت نوع دو چیست؟

اکثر دیابتی ها را مبتلایان به دیابت نوع دو تشکیل می دهند. بر خلاف دیابتی های نوع ۱، که ترشح انسولین از لوزالمعده شان به کلی قطع شده است، در دیابتی های نوع ۲ لوزالمعده همچنان قادر به تولید انسولین می باشد. ولی انسولین در بدن این افراد توانایی لازم را برای هدایت قند به درون سلول ها ندارد. این مشکل به دلیل بروز اختلالاتی در ناحیه گیرنده سلول، که محل تأثیر انسولین بر روی سلول است، و یا پیدایش نواقصی در ساختار انسولین به وجود می آید. این حالت تدافعی در بدن دیابتی های نوع ۲، مقاومت به انسولین نامیده می شود.

این مکمل طبیعی دارای تعداد زیادی فواید باورنکردنی برای سلامتی است . از مبارزه با عفونت و بهبود اختلالات کبدی ، کلیوی و قلبی گرفته تا کاهش کلسترول و درمان دیابت.

طرز عملکرد دقیقاً چگونه است؟

درخت مورینگا ، اولین بار بیش از ۵۰۰۰ سال پیش در طب سنتی جامع استفاده شد. تصور می شود که بیش از ۳۰۰ بیماری مختلف را درمان می کند. همچنین به عنوان “درخت شگفت انگیز” یا “درخت معجزه آسا” شناخته می شود . تقریباً هر قسمت از این گیاه فوق العاده ، از پوست و ریشه گرفته تا دانه ها ، برگ ها و گل ها ، ارزش دارویی دارد.

امروزه از آن به اشکال مختلفی استفاده می شود ، از جمله پودر حاصل از برگ های مورینگا ، چای مورینگا ، مصرف دانه های مورینگا و روغن مورینگا ، که می تواند روی پوست قرار گیرد یا حتی به عنوان منبع انرژی تجدید پذیر استفاده شود.

مورینگا به دلیل ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی بسیار شناخته شده است که می تواند برای درمان تعدادی از اختلالات کل بدن مفید باشد. اخیراً ، مورینگا در مورد توانایی آن در بهبود قند خون بالا و دیابت مورد مطالعه قرار گرفته است. بیایید نگاهی به شواهد بیندازیم و ببینیم آیا مورینگا می تواند کلید سلامتی شما باشد!

برگ مورینگا

دیابت: اپیدمی قرن بیست و یکم

دیابت اکنون به سطح تقریبا همه گیر در سراسر جهان رسیده است..

باور کنید یا نه ، تقریباً ۷ میلیون نفر سالانه به دیابت مبتلا می شوند و این چهارمین علت اصلی مرگ و میر در کشورهای پیشرفته است. بیایید بررسی کنیم که چگونه دیابت بر بدن تأثیر می گذارد. 

گلوکز همان چیزی است که بدن شما برای انرژی استفاده می کند. تمام غذاهایی که مصرف می کنیم ، از کربوهیدرات گرفته تا پروتئین تا شکر ، به گلوکز تبدیل می شوند.

این گلوکز برای تأمین سوخت و ساز کلیه عملکردهای بدن در مغز ، عضلات ، کبد و سایر نقاط بدن به جریان خون می رود.

 

عامل اصلی جذب این انرژی گلوکز وجود انسولین است.

انسولین هورمونی است که توسط پانکراس ترشح می شود. انسولین به ذخیره مواد مغذی در سلول کمک می کند و همراه با گلوکز کار می کند تا مطمئن شود پیام های لازم در سراسر بدن منتقل می شود. هر عملی ، از چگونگی حرکت جسمی ما تا نحوه فکر کردن ، به گلوکز نیاز دارد. هنگامی که بدن شروع به سو مدیریت انسولین می کند ، علائم دیابت ظاهر می شود.

در مورد دیابت نوع ۲ ، سلول های بدن در برابر انسولین مقاوم می شوند.

مقاومت به انسولین زمانی است که سلول ها با ترشح انسولین مخالفت می کنند. از آنجا که انسولین مسئول مدیریت گلوکز در بدن است ، گلوکز زیادی در سلول ها تجمع می یابد و در نتیجه قند خون بالا می رود.

هنگامی که مقاومت به انسولین وجود داشته باشد ، علائم دیابت نوع ۲ مانند خستگی ، افزایش وزن ، تکرر ادرار ، تحریک پذیری ، تاری دید و تعدادی از مسائل دیگر ظاهر می شود.

بعضی اوقات ، عوارض جانبی مقاومت به انسولین قابل تشخیص نیستند. برای آزمایش ناهنجاری های قند خون ، مهم است که مرتباً به پزشک مراجعه کنید.

بدون درمان ، دیابت می تواند منجر به عواقب ویرانگر ، از نارسایی کلیه تا بیماری قلبی و در نهایت مرگ شود.

در حالی که دیابت نوع ۲ با استفاده از دارو و تغییر سبک زندگی قابل کنترل است ، بسیاری از افراد به یک گزینه هومیوپاتی امیدوار هستند. خوشبختانه ، شما به جای مناسب آمده اید.

مورینگا ممکن است گام بعدی در درمان دیابت شما باشد.

درمان کاملا طبیعی دیابت: تحقیقات درباره مورینگا دروغ نمی گوید

هزاران سال است که مورینگا برای مبارزه با بیماری های مزمن استفاده می شود.( مورینگا در طب سنتی

با کمال تعجب ، این مکمل با ایجاد تعادل در سطح قند خون با دیابت مبارزه می کند. این امر به خاصیت آنتی اکسیدانی و مشخصات شیمیایی گیاه نسبت داده می شود. مطالعه ای در سال ۲۰۱۴ با بررسی اثرات دانه های مورینگا بر موش های دیابتی نشان داد که خواص آنتی اکسیدانی عصاره دانه مورینگا باعث بهبود سطح گلوکز ناشتا و مشخصات چربی می شود.

مطالعه دیگری در مجله علوم و تحقیقات گیاهان آسیا نشان داد که عصاره غلاف مورینگا ، هنگامی که با داروهای تجویز شده دیابت همراه شود ، مقاومت به انسولین را کاهش داده و تحمل گلوکز را در موشهای دیابتی بهبود می بخشد.

در این مطالعه ، مزایای ثانویه مانند بهبود وزن بدن مشاهده شد. علت وجود فلاونوئیدها است ( مواد شیمیایی موجود در گیاه مورینگا ) که روند بهبودی را تسریع می کنند و کنترل قند خون را بهبود می بخشند.

مشخص شده است که یک فلاونوئید خاص به نام کوئرستین ، موجود در مورینگا ، باعث کاهش کلسترول بالا و استرس اکسیداتیو پانکراس در مطالعات جوندگان می شود. 

یک ترکیب شیمیایی دیگر ، اسید کلروژنیک ، فرض شده است که مسئول خواص ضد دیابت مورینگا است. اسید کلروژنیک با کاهش پاسخ گلیسمی بیش فعال و ثابت نگه داشتن سطح قند خون در متابولیسم گلوکز نقش دارد.

برگهای مورینگا همچنین حاوی ترکیبات شیمیایی دیگری به نام ایزوتیوسیاناتها است که برای کاهش مقاومت به انسولین و افزایش حساسیت به انسولین مشاهده شده است.

جدیدترین مطالعه مشاهده اثرات ضد دیابت مورینگا ، از اوایل سال جاری ، مصرف عصاره پودر برگ مورینگا را بر روی موشهای دیابتی آزمایش کرد. محققان نتیجه مشابه تحقیقات گذشته را یافتند: بهبود سطح قند خون و تحمل انسولین. نویسندگان این مطالعه بر این باورند که مکانیزم بلعیدن مورینگا ، به عنوان پودر ، ممکن است عامل اصلی خاصیت ضد دیابت آن باشد. 

تصور می شود که وقتی پودر برگ مورینگا با ترکیب پخته شده مورینگا مقایسه می شود ، با بهبود میکروبیوتای روده بدن ، پتانسیل آنتی اکسیدانی آن را به حداکثر می رساند و با قند خون بالا مبارزه می کند.

برای تأیید این یافته تحقیقات بیشتری لازم است ، اما این نتایج اولیه امیدوار کننده است.

همچنین آمینو اسیدهای موجود در پودر مورینگا برای کنترل قند خون نیز موثر هستند.

آیامورینگا برای دیابت موثر است؟

مورینگا ، همچنین به عنوان “درخت معجزه” یا “درخت شگفت انگیز” شناخته می شود ، هزاران سال است که برای مبارزه با بیماری های مزمن استفاده می شود.

دیابت ، اپیدمی قرن بیست و یکم ، باعث مقاومت به انسولین می شود که منجر به افزایش سطح قند خون و تعدادی از مشکلات سلامتی همراه می شود که می تواند منجر به مرگ شود.

مورینگا ممکن است یک گزینه طبیعی و جدید برای داروهای تجویز شده برای دیابت باشد.

این تحقیقات نشان می دهد که مورینگا به دلیل مشخصات شیمیایی (فلاونوئیدها و اسید کلروژنیک) ، خاصیت آنتی اکسیدانی و بهبود میکروبیوت روده ، در مطالعات حیوانی با دیابت مبارزه می کند.

تحقیقات بیشتری در مورد انسان لازم است تا این نتایج مقدماتی شگفت آور ثابت شود.

 

نحوه مصرف چای مورینگا برای کنترل دیابت :

چای مورینگا یک انتخاب عالی و در  دسترس برای همه افراد به شمار میرود. دو قاشق غداخوری از برگ ها را با یک لیوان آب جوش ترکیب کنید بعد از ده دقیقه ، چای مورینگا آماده است.

یا می توانید یک قاشق چای خوری پودر مورینگا را در لیوان آب جوش ریخته ، هم بزنید و میل نمایید.

 برای بیماران دیابتی و افراد در معرض دیابت ( پیش دیابت ) توصیه میکنیم از دمنوش های زیر استفاده کنند. 

(عوارض گیاه مورینگا)

 

دمنوش مورینگا مناسب برای کنترل دیابت

دمنوش مورینگا دیابت

دمنوش مورینگا مناسب برای کنترل دیابت
  1.   مورینگا دو قاشق غذا خوری + بابونه یک قاشق غذا خوری + چای سبز یک قاشق غذا خوری + خار مریم یک قاشق غذا خوری
  2.  ترخون یک قاشق غذا خوری + مورینگا دو قاشق غذا خوری + زیره سبز یک قاشق غذا خوری + گل قاصدک دو عدد
  3. آویشن یک قاشق غذا خوری + مریم گلی یک قاشق غذا خوری + مورینگا دو قاشق غذا خوری + عسل یک قاشق غذا خوری
  4. نعنا فلفلی یک قاشق غذا خوری + پونه یک قاشق غذا خوری + چای سبز یک قاشق غذا خوری + مورینگا دو قاشق غذا خوری
  5. مورینگا دو قاشق غذا خوری + گزنه یک قاشق غذا خوری + مرزنجوش یک قاشق غذا خوری + رزماری یک قاشق غذا خوری
  6. چوب دارچین به اندازه یک انگشت + مورینگا دو قاشق غذا خوری + پودر زنجبیل ربع قاشق چای خوری +  تخم شنبلیله یک قاشق غذا خوری
  7. چای ترش یک قاشق غذا خوری + خار مریم یک قاشق غذا خوری + زنجبیل تازه ۳ برش سکه ای + مورینگا دو قاشق غذا خوری

 

برای ادامه مطاله در مورد مورینگا و سرطان بخوانید

عضویت
اطلاع از
guest
2 دیدگاه
قدیمی ترین
جدیدترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
همه کامنتها را نشان بده
حسین دیناروند
حسین دیناروند
2 ماه قبل

مورینگا برای بیماری دیابت موثره؟ اگر بله نحوه مصرف و ممنوعیت های مصرف هم بفرمایید.

2
0
نظرات شما را دوست خواهند داشت،کامنت بگذارید!x
()
x