مورینگا و آمینو اسید

نقش آمینو اسید های مورینگا در سلامتی

نقش آمینو اسید های مورینگا در سلامتی – خواص درمانی مورینگا​

مورینگا و آمینو اسید
پودر مورینگا و برگ مورینگا

مورینگا اولیفیرا ( بان ) برای تامین آمینو اسید های مورد نیاز بدن و به طبع آن پروتئین مورد استقبال قرار گرفته است. آمینو اسیدها اجزای سازنده پروتئین هستند. پروتئین اساس تمام سلولهای زنده است و ۲۰٪ از بدن انسان از پروتئین تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید

اسیدهای آمینه برای متابولیسم انسان و عملکرد مناسب بدن ضروری هستند ، در حالی که آنها همچنین باعث سلامتی می شوند. 

بخوانید : ۸ دلیل استفاده از مورینگا برای سلامتی 

۲۰  آمینو اسید وجود دارد که برای ساخت پروتئین های مختلف مورد استفاده در رشد ، ترمیم و نگهداری از بافتهای بدن انسان ، آنزیم ها ، هورمون ها و سایر ساختارهای حیاتی بدن مورد نیاز است.

 ۱۱ آمینو اسید می تواند توسط کبد تولید شود و از آنها به عنوان اسیدهای آمینه غیر ضروری یاد می شود. (اصطلاح غیر ضروری به معنی مهم نبودن آنها نیست بلکه صرفاً یک طبقه بندی است)

 ۹ آمینو اسید دیگر که آمینو اسیدهای ضروری نامیده می شوند ، باید از رژیم غذایی ما تهیه شوند. مورینگا به لحاظ دارا بودن تمام آمینو اسید های ضروری و غیر ضروری یک منبع فوق العاده با ارزش و در دسترس می باشد.

 

مورینگا اولیفیرا به دلیل استفاده زیاد در مصارف غذایی و دارویی شناخته شده است و منبع خوبی از پروتئین ، ویتامین ها ، بتاکاروتن ، اسیدهای آمینه و فنولیک های مختلف است.

گیاه مورینگا ترکیبی غنی و نادر از :

 

  • زئاتین (ضد پیری) ، کوئرستین (ضد سرطان) 
  • بتا-سیتوسترول (ضد التهاب / کلسترول / سرطان) 
  • کافئوئیل کلینئیک اسید (ضد التهاب) 
  • کامفرول (آنتی اکسیدان ، ضد التهابی ، ضد سرطانی و محافظت از قلب)  

را فراهم می کند

آمینو اسید موجود در مورینگا
آمینو اسید های موجود در برگ مورینگا

آمینو اسید ها چه اهمیتی دارند؟

گیاهان منبع مهمی از پروتئین ها هستند ، اکثر گیاهان در واقع واحدهای تشکیل دهنده پروتئین ها – اسیدهای آمینه – را تأمین می کنند.

 پروتئین ها توسط دستگاه گوارش هضم می شوند و سپس به واحدهای کوچکتر و ساده تری (اسیدهای آمینه) تقسیم می شوند . 

آمینو اسید ها می توانند از طریق دیواره روده ها جذب شده و توسط بدن استفاده شوند. از آنجا که پروتئین ها و سایر مواد حاوی نیتروژن به طور مداوم تخلیه و از نو ساخته می شوند ، باید با تأمین مداوم اسیدهای آمینه از رژیم غذایی جایگزین شوند.

کمتر ماده غذایی ، مانند مورینگا ، حاوی همه 9 اسید آمینه ضروری شناخته شده است(برای دیدن مقاله مرجع کلیک کنید)

۹ آمینو اسید ضروری عبارتند از: هیستیدین ، ایزولوسین ، لوسین ، لیزین ، متیونین ، فنیل آلانین ، ترئونین ، تریپتوفان و والین.

 

در زیر مقادیر موجود آمینو اسید های مورینگا را ملاحظه می نمایید.

آمینو اسیدها برای تنظیم سطح قند خون و هموگلوبین ، تحریک رشد عضلات ،  جذب کلسیم و تولید کلاژن ، رشد بدن ، کاهش چربی کبد ، درمان افسردگی ، بهبود عملکرد قلبی عروقی ، تقویت سیستم ایمنی بدن و  سیستم عصبی مرکزی ، تامین انرژی و موارد بسیاری دیگر در بدن نقش دارند.

 

وقتی صحبت از پروتئین غذا می شود ، میزان آمینو اسیدهای ضروری مورینگا و مقدار هضم آن در مقایسه با استانداردهای سازمان بهداشت جهانی (WHO)  سازمان غذا و کشاورزی ( FAO ) و سازمان ملل  ( UNO ) برای کودکان خردسال ( گروه جمعیتی پرخطر  )  بسیار مناسب است.

مورینگا و آمینو اسید مقایسه ریشه بذر و برگ
مقایسه آمینو اسید های ریشه ، بذر و برگ مورینگا اولیفیرا

چرا از مورینگا استفاده کنیم؟

مورینگا بی نظیر است . زیرا ، حتی در مقادیر کم ، می تواند روزانه طیف وسیعی از مواد مغذی حیاتی را با کالری کمی تأمین کند. برای تامین تمام مواد مغذی ، ویتامین ها و مواد معدنی ، آنتی اکسیدان ها و مواد ضد پیری که هر روز باید بخوریم ، مقدار بسیار زیادی و انواع مختلفی از مواد غذایی و کالری نیاز می باشد. چرا یک غذای فوق العاده غلیظ مثل مورینگا مصرف نمی کنید؟ این به این معنی است که قرص های کمتری مصرف کنید در حالی که مواد مغذی بیشتری دارید و البته هزینه کمتری هم خواهید کرد.

 

بسیار مهم و حیاتی است که بدانید : 

 

بسیاری از افراد ، بدون آنکه بدانند ، از نظر معده و روده جذب مواد مغذی ضعیفی دارند که معمولاً با افزایش سن ، شدت آنها افزایش می یابد. بسیاری دیگر وقت کافی برای یادگیری در مورد تغذیه سالم را ندارند ، در حالی که برخی از آنها آموزش کافی برای درک اهمیت آن ندارند. 

عده ای تا زمان اولین یا آخرین حمله قلبی اهمیتی نمی دهند و همچنان با رژیم غذایی کم ارزش زندگی میکنند. به نظر می رسد مولتی ویتامین یک راه حل آسان و مفید است. با اینحال ، بسیاری از مارک های مصنوعی ، قرص ها و محصولاتی را ارائه می دهند که نمیتوانند واقعاً حل و جذب بدن شوند.

 

به طور کلی ، ویتامین ها و اکثر مواد مغذی هنگامی که از منابع طبیعی (گیاهان ، حیوانات) آمده و در ترکیبات طبیعی و پیچیده ای وجود داشته باشند ، به بهترین وجه جذب و مورد استفاده بدن قرار می گیرند. ما برای جذب ویتامین از غذاهای پیچیده طبیعت به بهترین شکل طراحی شده ایم.

 

 

پروتئین در مورینگا

پروتئین ها در مورینگا

پودر برگ مورینگا دارای مقدار زیادی پروتئین است (۲۸ گرم در هر ۱۰۰ گرم پودر خشک). این واقعیت به خودی خود آن را به یک منبع غذایی مهم تبدیل کرده است.

با این حال ، موارد دیگری نیز وجود دارد: مطالعات علمی نشان می دهد که ترکیب اسیدهای آمینه مورینگا بالاترین ارزش بیولوژیکی را در بین تمام محصولات گیاهی دارد! این باعث می شود پودر برگ مورینگا یک ماده افزودنی غذایی بسیار خاص باشد.

 

در پودر ، تمام اسیدهای آمینه ضروری با غلظت بالا وجود دارد. این بدان معنی است که بدن انسان می تواند صرفاً با استفاده از مورینگا ، هر پروتئین انسانی را سنتز کند. علاوه بر این ، پروتئین مورینگا سرشار از BCAA (اسیدهای آمینه زنجیره ای شاخه ای) است ، به این معنی که اسیدهای آمینه دارای ساختار مولکولی شاخه ای هستند ، که به ویژه برای ساخت عضلات بسیار مهم است.

 

نمودار زیر مقایسه ای بین پروتئین آب پنیر و پروتئین مورینگا است که به طور گسترده ای در بخش ورزش استفاده می شود . این مقایسه نشان می دهد که پودر برگ مورینگا منبع عالی پروتئین برای ورزشکاران است ، که مطمئناً می تواند با پروتئین های حیوانی رقابت کند. به طور خاص ، پروتئین مورینگا یک گزینه امیدوار کننده برای پروتئین های گیاهی سنتی است که اغلب توسط گیاهخواران استفاده می شود.

 

برخلاف سایر مواد مغذی ، مصرف پروتئین ها باعث احساس سیری می شود. بنابراین افزودن پودر مورینگا ماندگاری این احساس را تضمین می کند. بنابراین پودر برگ مورینگا همچنین یک مکمل غذایی عالی است که نه تنها پروتئین برای بدن فراهم می کند ، بلکه از رژیم های غذایی نیز به خوبی پشتیبانی می کند.

آمینو اسید مورینگا و آب پنیر
مقایسه نوع آمینو اسید های برگ مورینگا با آب پنیر

چگونه پروتئین مورینگا دریافت کنیم ؟

مواد مغذی و ترکیبات موجود در گیاه مورینگا به راحتی در بدن جذب می شوند و بعد از چند روز مصرف اثرات مورینگا را احساس خواهید کرد. راههای مختلفی برای مصرف مورینگا پیشنهاد شده است. پیشنهاد تیم ایران مورینگا استفاده از پودر برگ مورینگا در :

  • آب 
  • غذا 
  • خورش
  • سس
  • سالاد
  • آبمیوه 
  • اسموتی 
  • و… 

می باشد . 

اگر همراه با غذا مصرف نمایید مقدار جذب مواد مغذی به بهترین نحو صورت میگیرد. 

در کتب طب سنتی آنچه در مورد مورینگا ( بان ) ذکر شده است طبع برگ مورینگا را در گرمی دوم و در خشکی دوم می داند. 

همچنین می توانید از برگ ها یا پودر برگ های مورینگا برای تهیه چای مورینگا و یا دمنوش مورینگا با دیگر گیاهان استفاده کنید.

آمینو اسیدها در مورینگا
اسموتی حاوی پودر مورینگا
عضویت
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
همه کامنتها را نشان بده
0
نظرات شما را دوست خواهند داشت،کامنت بگذارید!x
()
x