استفاده از محصولات مورینگا

۸ دلیل استفاده از مورینگا

۸ دلیل استفاده از گیاه مورینگا (بان)

 از گیاه مورینگا اولیفیرا با نام سنتی بان از دیر باز در کتب طب سنتی ایرانی و خارجی مانند طب آیروودا برای قویتر شدن بدن و همچنین درمان بیماری ها به توصیه میشده است.

 گیاه مورینگا یک سوپر فود یا غذای کامل است که باید آن را در وعده غذایی خود جای دهیم.

۸ دلیل استفاده از گیاه مورینگا و جای دادن مورینگا در سبد غذایی روزانه در ادامه توضیح داده شده است.

۱. محافظت در برابر عفونت های ویروسی، قارچی، باکتری

تعدادی از ترکیبات گیاه مورینگا به صورت طبیعی ضد قارچ، ضد ویروس، ضد باکتری و ضد انگل هستند ، این ترکیبات واقعا خیلی موثر و قوی هستند و باعث شده از مورینگا به عنوان یک درمان امیدوار کننده در برابر ویروس HIV و ویروس هرپس سیمپلکس باشد. استفاده از گیاه مورینگا در رژیم غذایی باعث انعطاف و مقاومت بدن در برابر عفونت های باکتری دستگاه گوارش و خون شود.

این خاصیت در مقاله ای در سایت ریسرچ گیت بررسی شده است که میتوانید از اینجا مشاهده نمائید.

استفاده از محصولات مورینگا

۲. کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو

مورینگا در واقع یک ضد التهاب فوق العاده است و از طریق دفع آنزیم های التهابی و افزایش تولید سیتوکین ضد التهابی در بدن به درمان ورم های مزمن ( التهاب های گسترش یافته)کمک شایانی میکند.

هدف اول از رژیم غذایی سالم را میتوان کاهش الهتاب در بدن دانست. به طور قطع کلید اساسی افزایش طول عمر، قدرت و مقاومت در برابر بیماری های مزمن مانند دیابت ، آرتروز و چاقی به کاهش عوامل التهاب زا در بدن بستگی دارد. به راحتی از کنار این موضوع نگذرید، گیاه مورینگا یک منبع غنی از آنتی اکسیدان ها ویتامین E و C ، فلاونوئید و پلی فنول است. ترکیباتی که باعث دفع رادیکالهای آزاد مضر، محافظت سلول در برابر استرس اکسیداتیو و محافظت DNA می گردد. کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو و قند خون از بروز چاقی ناخواسته پیشگیری میکند.

مصرف گیاه مورینگا-سالاد

۳. کاهش قند خون و محافظت در برابر دیابت

مصرف برگ های مورینگا بعد از وعده غذایی سطح قند خون ناشتا را کمتر میکند ( در هر دو نوع دیابت.) . حفظ تعادل قند خون راهکاری ویژه و مهم در کاهش التهاب، افزایش انرژی و پیشگیری از ابتلا به بیماری قلبی و دیابت ها میباشد. آنتی اکسیدان های موجود در برگ مورینگا نیز به خوبی وظیفه محافظت از سلول های تولید کننده انسولین را انجام میدهند تا از خطر استرس اکسیداتیو دور بمانند. عملکرد های شیمیایی ( فیتو شیمیایی) آنتی اکسیدان مورینگا به محافظت از کلیه در برابر اثرات دیابت کمک میکند. و همچنین ممکن است باعث بهبود عملکرد کلیه و مرد و غده پانکراس در افراد دیابتی گردد.

۴. خاصیت پیشگیری از سرطان دارد

برای گیاه مورینگا در بسیاری موارد درمان سرطان گزارش شده است با این وجود گیاه مورینگا در دفع و خنثی کردن رادیکال های آزاد در بدن که باعث آسیب به سلول و DNA می گردد و فعالیت ذاتی سلول را دچار اختلال میکند بوسیله آنتی اکسیدان ها انجام میپذیرد، این ترکیبات از گسترش تومور های سرطانی جلوگیری میکند. تومور های سرطانی به مجموعه‌ای از سلول های دارای اختلال در فعالیت ذاتی اطلاق میشود. ترکیباتی همچون گلوکزینالات و کورستین نیز در برابر رشد تومورهای سرطانی مقاومت میکنند. همه این ترکیبات در برگ های مورینگا اولیفیرا، این هدیه خداوندی، موجود هستند. مطالعه ای بر روی انسانها نشان داد که عصاره برگ های مورینگا اثرات شیمی درمانی بر روی سلول های پانکراس را افزایش داده است.

۵.بهبود کارآیی مغز

یکی از علل بیماری آلزایمر و حملات عصبی، این است که بافت های مغز قدرت لازم برای بهبود و عملکرد سالم را به مرور زمان از دست میدهند. نگران نباشید، آنتی اکسیدان ها بسیار عالی و ویژه از زوال عقل پیشگیری میکنند. از آنجا که گیاه مورینگا اولیفیرا سرشار از آنتی اکسیدان و آمینواسید ها میباشد، به راحتی میتوانید با مصرف مورینگا به خودتان کمک کنید

۶. کمک به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن

مورینگا یک مکمل ایده آل آهن است. برای وجترین هایی(گیاهخواران) که نگران کمبود آهن و پروتیین هستند بسیار مناسب میباشد. همچنین ترکیبات دیگری نیز دارد که جذب آهن را بیشتر میکند، تعداد گلبول های قرمز را افزایش داده از شکستن گلبول های قرمز ( سلول داسی) پیشگیری میکند.

۷ . میتواند تعادل هورمونی ایجاد نماید

یائسگی میتواند هورمون های زنان را تحت تاثیر قرار دهد و موجب احساس ضعف و ناتوانی جسمی گردد. مصرف مورینگا باعث کاهش استرس اکسیداتیو و کاهش سطح قند خون ناشتا میشود و همچنین سطح هموگلوبین را ارتقا میبخشد که به معنای متعادل سازی هورمون میباشد

۸.محافظت از کبد

مرکز تصفیه و پالایش و سم زدایی از بدن کبد است. خون را فیلتر میکند، مواد شیمیایی را سم زدایی و چربی را متابولیزه میکند و… . مقادیر بالای پلی فنول های موجود در مورینگا اکسیداسیون در کبد را معکوس میکند و به کارایی بهتر کبد کمک میکند. 

از طرفی مصرف مورینگا باعث کاهش فیبروز کبد شده و از ابتلا به بیماری های کبد جلوگیری میکند. ترکیباتی که مورینگا دارد باعث میشود کبد در برابر سموم و عوارض دارویی محافظت شود، این بدان معنی است که عضو سم زدایی بدن را از خطر سموم دفع کنید.

عضویت
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
همه کامنتها را نشان بده
0
نظرات شما را دوست خواهند داشت،کامنت بگذارید!x
()
x